Parga haven Kleurrijk Parga
Parga strand Parga strand
Parga Parga

Parga

PARGA vakanties: hotels & appartementen inclusief vliegreis

Achilleas Hotel: leuk hotel  direct aan de schitterende baai en het mooie Piso Krioneri strand op een steenworp afstand van de boulevard van Parga. Netjes ingerichte kamers met airco. Verblijf op basis van logies-ontbijt.

Achileas Hotel PargaAchilleas Hotel  Parga Meer informatie parga

Angela Hotel: gunstig gelegen apartotel met ruime en comfortabele appartementen aan de rand van Parga. Zwembad poolbar, met ligbedden en parasols. v.a. € 495,-- per persoon.

Angela PargaAdams House Apartotel Parga Meer informatie parga

Alfa Hotel: kleinschalig gunstig gelegen hotel met goede service op loopafstand van de boulevard en het strand. v.a. € 546,-- per persoon

Alfa Hotel PargaAlfa Hotel double room Meer informatie parga

 Andreas Kanali Appartementen: gelegen in een groene omgeving op ca. 10 minuten wandelen van het Valtos strand en het centrum. In de directe omgeving liggen diverse winkeltjes en tavernes. Bij het complex hoort een zwembad. Verblijf op basis van logies v.a. € 339,--per persoon.

Andreas Kanali appartement PargaAndreas Kanali appartement Parga Meer informatie;

parga

Aristides Garden: rustig tussen de olijfboomgaarden gelegen complex op één van de mooiste plekjes van Parga, op loopafstand van de boulevard . Het kleinschalige complex ligt in een grote tuin met een zwembad.  Het complex is ook bekend onder de naam Cris en George. v.a. € 359,--per persoon.

Aristides Garden PargaAristides Garden appartement Parga Meer informatie parga

Byzantio: een uit twee gebouwen bestaand complex, gelegen in een rustige, groene omgeving niet ver van Valtos Beach. Verblijf op basis van logies v.a. € 359,-- per persoon.

Byzanzio Appartementen PargaByzantio Appartement Parga ByzantioMeer informatie parga

Dracos Apartotel: rustig tegen een helling gelegen  gelegen, ruim opgezet en mooi ingericht complex Grote tuin met zwembad. Afstand naar Krioneri strand 500 m en Parga centrum 800 m. v.a. € 364,-- per persoon.

dracos apartotel PargaDracos Hotel en appartementen Parga App. Dracos parga

Enetiko Resort: kleinschalig complex, gunstig gelegen en stijlvol ingerichte appartementen en hotelkamers op loopafstand van de boulevard en v.a. het ontbijtterras mooi zicht over de baai. Mooi zwembad. v.a. € 518,-- per persoon.

Enetiko Appartementen PargaEnetiko Resort Parga Meer informatieparga

Gina Aparthotel: moderne accommodatie met appartementen voor 2 en 3 personen liggen aan de rand van Parga in een heuvelachtige omgeving grenzend aan olijfboomgaarden. Centrum en gezellige haven op 500 m. Piso Krioneri-strand op 250 m. Minimarkt op 100 m. v.a. € 349,--.

Gina Appartementen PargaGina aparthotel Parga Gina appartementenMeer informatie parga

Lichnos beach Hotel: bestaande uit verschillende gebouwen tegen een heuvel in een grote tuin met een geweldige ligging aan het Lichnos-strand. Verblijf v.a. € 409,-- per persoon.

Lichnos Beach Hotel PargaLichnos Beach hotelrooms Parga Meer informatie parga

Magdas: van oudsher bekend en populair complex gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van het centrum van Parga ca. 300 m van een zandstrand. Er is een mooi zwembad en u kunt gratis gebruik maken van de sauna, hamam en jacuzzi. Verblijf op basis van logies. v.a. € 518,-- per persoon.

Magdas appartemnten Parga Magdas Parga Meer informatie parga

Margarita: tegen een heuvel, rustig gelegen op ca. 600 m van het centrum en 500 m van het strand. v.a. het zwembad op het dak, prachtig uitzicht over de omgeving. Verblijf op basis van logies. v.a. € 379,-- per persoon.

Margarita appartment PargaMargarita appartementen Parga  Meer informatie parga

Mylos: eenvoudig en gezellig studiocomplex op ca. 50 m van het centrum en 500 m van het strand. De gasten kunnen gebruik maken van het zwembad van een nabij gelegen hotel. Verblijf v.a. 375,-- .

Mylos appartementen PargaMylos appartement Parga Meer informatie

Parga Beach Hotel: het hotel ligt aan het strand met prachtig uitzicht en watersportmogelijkheden direct voor de deur! Verblijf op basis van logies-ontbijt of halfpension. v.a. 499,-- per persoon.

Parga Beach HotelParga Beach resort bungalow Meer informatie

Paradise Hotel:  leuk hotelletje met zwembad in het centrum van Parga op ca. 300 m van het strand! v.a. 484,-- per persoon.

Paradise hotel PargaParadise Hotel Parga Meer informatie parga

Rezi Apartotel: zeer gunstig gelegen kleinschalig complex op  ca. 350  m van het centrum en .125  m van een zandstrand.  v.a. € 369,-- per persoon.

Rezi hotel en appartementen PargaRezi appartement Parga Meer informatie parga

Naar de eigen vervoer reizen en losse accommodaties in Parga

Home